Hygiejneforanstaltninger Vira/Covid-19

Som Zoneterapeut og fysiurgisk massør er hygiejne en selvfølge. I 2020 opstod der uafklarede spørgsmål i forbindelse med den pludselige genåbning af klinikken efter Covid-19 tvangslukningen.  Jeg deltog derfor på hygiejnekursus hos Hygiejneformidling.dk med særlig fokus på Corona Virus og har deltaget på et opdateret kursus i januar 2021.

Hverdagen med Corona var radikalt anderledes, og fokus blev i begyndelsen flyttet til afspritning, rengøring og håndvask i stedet for kerneopgaven behandling og patienten.

Vi her heldigvis ovre den værste tid med Corona, men virus – både Corona og andre vira – spøger stadig. Det er derfor altid vigtigt at sikre, at der ikke sker smitteoverførsel mellem de ting patienterne rører ved? Hvordan man selv, som behandler undgår at blive smittet? Og hvordan man sikrer, at man ikke smitter sine patienter?

Faste hygiejnerutiner blev indarbejdet og bliver stadig benyttet, så du trygt kan besøge klinikken og fokus igen kan være fuldt på fagligheden, behandlingen og DIG.

Klinikken er åben under de til enhver tid gældende regler om rengøring og evt. brug af værnemidler.

Velkommen. Jeg glæder mig over, at vi igen kan behandler som normalt før vi lærte Corona at kende.